Ons team

Team Meijer de fietsspecialist

 

Gert Jan Meijer  

Veendam@meijer-fietsen.nl

Gert Jan is 42 jaar en is opgegroeid tussen de fietsen in de zaak van zijn ouders. Het is met de paplepel ingegoten. Hij heeft een opleiding gevolgd in de fietstechniek en in de economie. Door middel van wat rondzwervingen is Gert Jan beland in zijn eigen vestiging in Veendam, daar runt hij sinds 2010 zijn eigen filiaal.

Gert Jan zijn hobby is grotendeels zijn werk, naast zijn werk probeert hij regelmatig een tochtje met het gezin te maken. Verder kan hij erg genieten van de nieuwe technieken in de fietsbranche en besteedt hij veel tijd aan het doorontwikkelen van het bedrijf. Want stilstand is achteruitgang. 

 

 

 

  Martin Meijer

Info@meijer-fietsen.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joey Venema

joey@meijer-fietsen.nl

Ik ben 21 jaar en woon in Wildervank. Sinds mei 2015 ben ik werkzaam bij Meijer de fietsspecialist in het filiaal Veendam. Hier heb ik de opleiding tot eerste monteur fietstechniek afgerond en heb me gespecialiseerd in E-bikes en Race&ATB. Verder ben ik ook in de winkel te vinden om klanten hulp te bieden. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek fietser op de racefiets (Trek Madone) en op de mountainbike (Trek Procaliber).

 

 

 

 

 

Vincent Groothuis

vincent@meijer-fietsen.nl

Hallo, ik ben Vincent Groothuis, getrouwd en vader van een zoon en een dochter. Ik woon in Veendam en mijn hobby's zijn hardlopen en fietsen. Inmiddels werk ik al ruim 15 jaar in de fietsenbranche.

Mijn specialiteit is het verkopen van fietsen en dit doe ik dan ook graag. Luisteren naar de wensen van de klant, samen zoeken naar de juiste fiets en vervolgens een tevreden klant de winkel uit zien gaan is waar ik het voor doe!

 

 

 

 

 

Richard Roosjen

richard@meijer-fietsen.nl

Ik ben Richard 41 jaar oud, getrouwd en trotse vader van 3 kinderen. Sinds 1998 ben ik werkzaam in de fietsbranche. Mijn werk bestaat uit verschillende onderdelen: fietsen repareren,verkoop en adviezen geven. Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo leuk. Mijn hobby's zijn wandelen en natuurlijk fietsen.

 

 

 

 

 

 

 Otto Bastiaans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sander Timmer 

sander@meijer-fietsen.nl

Ik ben 32 jaar oud en ben sinds mijn 16e werkzaam in de fietsenbranche. Sinds zo'n 2 jaar ben ik werkzaam bij Meijer de fietsspecialist en werk hier met veel plezier. Buiten het werk om ben ik regelmatig te vinden op het water, waar ik dan rond zeil op mijn zeilboot.