Fietsaccessoires

Fietsaccessoires zijn er voor alle fietsen te krijgen en zijn bijna net zo belangrijk als de fiets zelf. Daarom hebben wij bij Meijer de Fietsspecialist een groot assortiment fietsaccessoires in ons assortiment. U vindt bij ons een breed assortiment aan sloten, fietsmanden, kratten, fietsverlichting, fietstassen, snelheidsmeters, spatborden en nog veel meer om uw fiets klaar te maken voor het dagelijkse gebruik. Fietscomputers, gps-computers en voedingssupplementen zijn ideaal om uw tochten te volbrengen. En natuurlijk kunt u tijdens de tochten het passende gereedschap, pompen en banden niet missen. Ook voor het perfect onderhouden van uw fiets vindt u bij ons de juiste onderhoudsmiddelen. 

De accessoires die u bij ons vindt monteren wij op een professionele manier op uw fiets en u kunt op ons rekenen met de eventuele uitleg hiervan. 

De merken die wij voeren zijn: XLC fietsaccessiores, BBB-Cycling, Ortlieb fietstassen, New Looxs, Basil, Fastrider, Agu, Rogelli sportswear, MIO navigatie, Schwalbe banden, Vredestein, Continental en Uebler fietsdragers

 

Bezoek een van onze winkels voor meer informatie.

Een greep uit onze collectie:

TREK LM1+ LOWSTEP BK
TREK LM1+ LOWSTEP BK
TREK LM2+ LOWSTEP SL
TREK LM2+ LOWSTEP SL
TREK LM1+ MEN BK
TREK LM1+ MEN BK
Onze merken: