achtergrond cirkel

Huka maakt je wereld makkelijker

Wil je graag veilig, stabiel en comfortabel blijven fietsen? Lukt dit helaas niet meer op een tweewieler? Maak dan kennis met de collectie driewielfietsen van Huka. Sinds 2018 zijn wij dealer van dit mooie merk. Wij vinden het als bedrijf erg mooi om te zien dat het niet ophoudt bij een tweewieler. Mensen krijgen hierdoor de kans om weer te fietsen. Binnen ons bedrijf is Vincent Groothuis gespecialiseerd in driewielfietsen. Hij neemt dan ook graag de tijd om u uitleg en advies te geven. Een stukje fietsen mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Hieronder vind u onze modellen die wij altijd op voorraad hebben.

Driewielfiets Cortes

De krachtigste driewieler in zijn klasse. Met de Cortes fietst u moeiteloos waar u naartoe wilt. De fiets, die voorzien is van middenmotor, geeft u stabiliteit en veiligheid met een vooruitstrevend design. Bovendien is de Cortes voorzien van een ergonomische zitting voor een optimaal rijcomfort. Dankzij deze zit en de instelbare schokbreker belast u uw gewrichten minder. Zeer geschikt wanneer u bijvoorbeeld rug-, nek-, of schouderklachten ervaart.

Het op- en afstappen in combinatie met een lage instap zorgen ervoor dat u moeiteloos gebruik maakt van de Cortes. Dankzij de driewielconstructie is de fiets zeer wendbaar die bovendien geheel naar uw wensen en omstandigheden af te stemmen is. Uiteraard afgemonteerd met eerste klas onderdelen. Het is een driewielfiets waarop u gezien mag worden!

Maak gerust een vrijblijvende proefrit bij ons om de Cortes te ervaren.

Driewielfiets Vasco

Met de stoere Vasco die u extra veiligheid en stabiilteit geeft fietst u onbezorgd waar u naartoe wilt. Met de elektrische Vasco kan u eindeloos op een comfortabele manier fietsen vanwege haar hightech eigenschappen. Tevens is de Vasco voorzien van een middenmotor en zeer wendbaar dankzij de driewielconstructie. De middenmotor zorgt voor een geleidelijke aandrijving van de fiets en een nóg stabielere wegligging. 

De Vasco is geheel naar uw wensen af te stemmen en er zijn diverse accessoires leverbaar waarmee u de fiets nóg persoonlijker en fraaier kunt maken. Wilt u de Vasco uitproberen? Kom gerust langs. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Zelfstandig fietsen niet meer mogelijk?

Naast het assortiment driewielfietsen, kunnen wij u ook adviseren over de mogelijkheden die u hebt om begeleid te fietsen. Denk hierbij aan een Copilot tandem, Orthros duofiets of Duet rolstoelfiets van Huka.

Duofiets Orthros: als u er graag samen op uit gaat met de fiets, dan is dit een mooie oplossing wanneer zelfstandig fietsen niet meer mogelijk is. U gaat samen ontspannen eropuit en u blijft in beweging. Samen hebben jullie fietsplezier voor twee! Dankzij de draaibare bijrijdersstoel stapt u gemakkelijk op- en af. De wegligging is zeer stabiel en de duofiets is zeer wendbaar door de ingenieuze constructie.

Passagier heeft de meeste fietsbeleving

Een andere mogelijkheid om samen te fietsen is door middel van de Copilot tandem. De passagier zit voorop voor de meeste fietsbeleving. De hoofdbestuurder zit achterop voor de meeste controle. Zo heeft de begeleider altijd goed zicht op de passagier en het verkeer. Voor de beweeglijke passagier of passagier met een verminderd evenwichtsgevoel hebben we de Copilot 3 die voorzien is van een derde wiel. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om samen eropuit te gaan met de fiets wanneer zelfstandig fietsen geen optie meer is? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0598-619 075 

achtergrond cirkel

Transport van jouw fiets

Fietsen waar en wanneer u wilt. Sinds kort hebben wij ook aanhangwagens in ons assortiment. De aanhangwagen is makkelijk hanteerbaar, te verrijden en RDW gekeurd. Deze aanhangwagen kan aan iedere specifieke wens worden aangepast, zodat elke tweewieler, driewieler of vierwieler vervoerd kan worden. Een fietstocht in een andere omgeving in Nederland of wanneer u op vakantie wilt met uw fiets(en), wordt zodoende mogelijk. Wat een vrijheid!