Stel zelf je fiets samen

Elektrische fietsen

Heerlijk ontspannen genieten

Uw fiets verzekeren ?

Een verrassend voordelig en complete verzekering

Dat is fietsen zonder zorgen!

Meer informatie >>

Sportfietsen

Snelle sportfietsen

Fiets van de maand

 

Let op! Daarom zijn er nu een aantal mogelijkheden om toch je telefoon op je stuur te bevestigen. Kom snel langs in de winkel.
 
Lees het hele bericht
Tot 50% korting op alle kleding! Kom nu profiteren.
 
Lees het hele bericht
Soepel, comfortabel en luxe fietsen met de E-bike van het jaar! De Sparta M8b heeft het allemaal. https://www.meijerdefietsspecialist.nl/index.php?moduleid=1&id=15
 
Lees het hele bericht
Onze merken:

Kijk bij ons binnen

Winschoten | Veendam

Uw fietsspecialist in Winschoten & Veendam!

U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies voor een fiets die bij u past. Daarnaast verrichten wij het onderhoud aan uw fiets op een deskundige manier. Wij leveren daarom ook alleen producten en diensten waar wij volledig achter staan.

Wij hebben een breed assortiment in fietsen en de daarbij behorende onderdelen en accessoires. Wij zijn gevestigd in de plaatsen Winschoten en Veendam in de provincie Groningen. 

Bij ons kunt u Batavus, Cortina, Gazelle, Multicycle, Koga,Trek, Riese en Muller en Sparta fietsen vinden. Voor de kinderen hebben we de merken Loeki, Cortina, Batavus en Alpina.

 Tevens vindt u bij ons de Koga Signature modellen, deze modellen kunt u zelf samenstellen en worden geproduceerd door Koga met uw eigen handtekening.