Blog

Verhuizing Meijer fietsen Winschoten

Na 82 jaar, gaat Meijer Fietsen in Winschoten het vertrouwde pand aan het Oldambtplein verlaten en verhuizen naar de Papierbaan 2E.
Meijer Fietsen bestaat inmiddels al 100 jaar, maar vanwege de huidige crisissituatie wordt dit niet gevierd. De zaak is in december 1920 gestart en sinds 1936 gevestigd in het karakteristieke pand op de hoek van de Langestraat. Als straks alles weer wat meer kan en mag, dan zal het een combinatie feest worden van het jubileum en de verhuizing.


Martin Meijer heeft de knoop doorgehakt toen de mogelijkheid zich voordeed om dit pand over te nemen. De ruimte daar is maar liefst 800m2. En dat is vier keer meer dan in het oude pand. Vooral de grootte en de mogelijkheid van parkeren op eigen terrein gaf de doorslag. “Het personeel gaat bij ons verder en we nemen de merken Rih en Freebike over. Zo wordt ons aanbod nog completer.” Met bekende merken als Gazelle, Sparta Batavus en Riese & Müller kan menig fietsliefhebber bij Meijer een passende fiets vinden. De nieuwe collecties voor dit jaar zijn inmiddels alweer binnen. Grote interne veranderingen staan er voorlopig niet op de planning. Er zal wat geschoven gaan worden met de indeling en eventueel later in het jaar wordt er gekeken naar eventuele aanpassingen.

Vanwege de corona maatregelen, is de showroom momenteel gesloten. Maar klanten kunnen ondanks dat, wel degelijk online nieuwe fietsen kopen. “De werkplaats mag gelukkig wel open blijven, maar in deze periode wordt de fiets toch duidelijk iets minder gebruikt.” 2 februari gaan de deuren aan de Papierbaan open.
In het oude pand blijft de werkplaats tot 6 februari nog actief en zal de verhuizing worden afgerond. Zolang het pand aan het Oldambtplein niet is verhuurd zal het gebruikt worden als etalage met uiteraard de verwijzing naar het nieuwe adres.

Bron: Oldamt nieuws MediaNoord

Een greep uit onze collectie:

Urban Arrow Family
Urban Arrow Family
Multicycle Tour 2100 21 versnellingen met Rollerbrakes
Multicycle Tour 2100 21 versnellingen met Rollerbrakes
Koga Prominence 27 versnellingen met V-Brakes
Koga Prominence 27 versnellingen met V-Brakes
Multicycle Elegance 27 versnellingen met Hydraulische velgremmen
Multicycle Elegance 27 versnellingen met Hydraulische velgremmen
Onze merken: